ENDORFINE MAAKT JOU VOOR 1 DAG STUNTMAN OF STUNTVROUW!

Na de introductie in de wereld van de stuntmannen en -vrouwen krijg jij instructies om jouw eigen dag als stuntman optimaal te beleven.

Onder begeleiding van een professioneel stuntman of stuntinstructeur voer je bijvoorbeeld een spectaculair filmgevecht, ervaar je een vrije val als je je boven onze airbag in de diepte stort. Ook word je geschept door een auto waarvan je op de motorkap en voorruit belandt om er vervolgens gillend af te rollen. En dat alles staat op camera! Als je wilt maken we van jouw dag als stuntman (M/V) een mooie montage waarin jij de hoofdrol speelt. Leuk voor op social media en om thuis de show mee te stelen!

Jouw dag als stuntman beleven?
De kosten voor het Stuntman voor 1 dag programma bedragen vanaf € 29,95,- ex. btw*

*Deze prijs geldt voor individuele deelname aan het programma als particulier. Voor groepen en bedrijven bieden wij maatwerk en hanteren wij andere tarieven. Neem gerust contact met ons op.

Stuntman voor een dag

Is het spannend? JA, zeker! Gevaarlijk? ZEKER niet!

Je hoeft geen geboren atleet of stuntman te zijn om ons stuntman-programma te volgen. Het is voor praktisch iedereen toegankelijk, leuk en uitdagend. Twijfel? Overleg dit bij reservering.
Deelname vanaf 16 jaar. De workshops vinden plaats/worden ingepland bij voldoende aanmeldingen. Mail of bel ons met jouw voorkeursdatum

ONZE WORKSHOPS

FILMGEVECHT (CIRCA 1 UUR)

In onze professionele greenscreenstudio ga jij het filmgevecht aan waarvoor je zelf het script bedenkt. Resultaat: hilarische taferelen die wij tijdens de workshop op camera vastleggen om later samengesteld en gemonteerd te worden tot een video. Omdat het in een professionele greenscreenstudio is opgenomen hebben we oneindig veel mogelijkheden voor het decor en special effects.

Denk bijvoorbeeld aan je eigen bedrijfspand of een terras tijdens de vrijdagmiddagborrel waar de gekste dingen gebeuren. Bij de montage kan ook een persoonlijk intro worden toegevoegd en in de aftiteling bijvoorbeeld de namen van de deelnemers (een creditlist, net als bij een echte film ;).

CARHIT (CIRCA 1 UUR)

Stel, je zit op een terrasje. Plots komt er een auto aan waarvan de bestuurder de macht over het stuur verliest. Je kunt als klant nog net op tijd aan de kant springen. De bediening daarentegen belandt, met vol dienblad, op de motorkap van de auto en rol op straat. Een scene regelrecht uit Hart van Nederland, toevallig gefilmd door een voorbijganger..

Voor het in elkaar zetten van zo’n scene is een goede samenwerking van het gehele stuntteam een voorwaarde. Zowel de klanten op het terras, de bediening, de chauffeur en de collega’s die de auto aandrijven moeten perfect op elkaar afgestemd zijn om een overtuigend resultaat te krijgen. Ieder teamlid, sportief of niet, heeft een belangrijke taak in de scene. Ook voor deze workshop geldt…hilarische momenten en veel plezier gegarandeerd!

HOOGTEVAL (CIRCA 1 UUR)

Tijdens de workshop hoogteval ervaar je hoe het is om te vallen in een airbag. Een actie die veel voorkomt in de stuntindustrie. Je beleeft de klamme handjes en de kriebels in je buik van een echte vrije val! Er zijn vier ‘basis’ valtechnieken: Header, step-out, face-off en backfall. Die laatste, het achterover vallen, is de meest eenvoudige maar ook de meeste vreemde voor je gevoel. Je staat op een hoogte van ongeveer 5 meter en moet (mag) je dan achterwaarts naar beneden laten vallen….de kans is groot dat jij mentaal ieder van je tien vingers los moet wrikken voor de val in het diepe.

RACHET (CIRCA 1 UUR)

Tijdens de workshop rachet wordt je net als op een echte set in een harnas gesnoerd welke verbonden is met een staalkabel en een groot stevig touw waar je vrienden/collega’s je met overtuiging wegblazen in een explosie. Of verzin met zijn allen een script waar je jezelf in een echte aktie film waant. Wij monteren je in een gave omgeving die bij jullie script past. Gegarandeerd FUN en verrassende filmpjes.

VOORBEELDPROGRAMMA STUNTMAN

Kies je voor een combinatie van een zakelijke bedrijfstraining met het stuntman voor 1 dag programma dan is het programma tot de lunch ingedeeld voor de zakelijke training en volgen na de lunch een of meerdere stuntworkshops. Belangrijk is dat de tijden altijd flexibel en naar wens aanpasbaar zijn.

 • 10.00 uur: Ontvangst met koffie, thee, fris & een lekkere versnapering
 • 10.15 uur: Intro
 • 10.30 uur: Workshop 1 – Filmgevecht
 • 11.30 uur: Korte pauze met koffie, thee, fris & vers handfruit
 • 11.45 uur: Workshop 2 – Ratchet
 • 12.45 uur: Lunch
 • 13.45 uur: Workshop 3 – Carhit
 • 14.45 uur: Korte pauze met koffie, thee & fris
 • 15.00 uur: Workshop 4 – Hoogteval
 • 16.00 uur: Korte pauze met koffie, thee, fris &  een warme snack
 • 16.15 uur: Workshop 5 – Stuntrijden
 • 17.15 uur: Afsluiting programma en beelden terugkijken
 • 17.45 uur: Diner (BBQ of buffet)
 • 19.45 uur: Eventuele borrel met hapjes

Dit programma kan altijd aanpast worden aan uw persoonlijke wensen! Daag ons uit, want…. “Kan niet” bestaat niet en “Nee” verkopen wij niet!

Durf jij het aan?